Thibaut Deroose (23) uit Waregem speelde een hoop werkmateriaal van het populaire merk DeWalt kwijt. (archieffoto als illustratie)
Volledig scherm
Thibaut Deroose (23) uit Waregem speelde een hoop werkmateriaal van het populaire merk DeWalt kwijt. (archieffoto als illustratie) © Pexels.com

Dieven lopen blauwtje in Deerlijk maar hebben wel dubbel succes in Waregem: voor duizenden euro’s werkmateriaal gestolen

Waregem/DeerlijkMateriaaldieven sloegen donderdagnacht toe bij twee kleine zelfstandigen in de Caseelstraat in Waregem. Sanitairman Thibaut Deroose (23), één van de slachtoffers, speelde een hoop spullen kwijt. “Voor minstens 3.000 euro”, zegt hij. “Net zoals bij een collega hier wat verderop. ’t Is verdorie een echte plaag.”

 1. Eindrondes nationaal en provinciaal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke
  Voetbal eindronden

  Eindrondes nationaal en provinci­aal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke

  De plaatsjes voor het provinciaal voetbal voor volgend seizoen geraken stilaan ingevuld. In de provinciale reeksen is men aan de finales per reeks toe en voor sommige teams kon er al klare wijn - lees promotie - geschonken worden. Wel blijft het voor heel wat provinciale ploegen nog uitkijken naar SV Rumbeke, dat op het veld van ASV Geel voor een beslissende match staat om de deur naar het nationaal voetbal in te beuken en dat zou meteen voor nog een extra stijger in de provinciale reeksen kunnen zorgen.
 2. Anna Verheyen en haar cast op bezoek bij Sint-Paulusschool campus Hemelvaart
  waregem

  Anna Verheyen en haar cast op bezoek bij Sint-Paulus­school campus Hemelvaart

  De Sint-Paulusschool campus Hemelvaart heeft de 16-jarige Anna Verheyen, de regisseur en scenarist van ‘Bittersweet Sixteen’, mogen verwelkomen. Ook Yana Steenhout en Steffi Mercie, twee acteurs van haar filmdebuut, tekenden present. De leerlingen uit het derde jaar Zorg en Welzijn, die midden maart de tienerfilm hadden bekeken in de Gentse Kinepolis, hadden via Facebook een bezoek van de cast hadden gewonnen.