De correctionele rechter in Kortrijk veroordeelde de dertiger voor de gewelddadige diefstal.
Volledig scherm
De correctionele rechter in Kortrijk veroordeelde de dertiger voor de gewelddadige diefstal. © LSI

Dertiger die zeventiger met verstandelijke beperking aanvalt in zijn woning krijgt 14 maanden cel

WaregemEen 33-jarige man uit Waregem is woensdag door de correctionele rechtbank van Kortrijk veroordeeld tot een effectieve celstraf van veertien maanden voor een gewelddadige diefstal in de woning van een zeventiger. Het slachtoffer kreeg via vzw Ten Anker ondersteuning om zelfstandig te kunnen wonen en hield er een elleboogbreuk aan over.

 1. Opnieuw faalt uitvoeringsbeleid bij hardnekkige druggebruiker: “Kreeg al 28 maanden celstraf maar kwam er met 2 maanden enkelband vanaf.”
  PREMIUM
  Anzegem/Kortrijk

  Opnieuw faalt uitvoe­rings­be­leid bij hardnekki­ge druggebrui­ker: “Kreeg al 28 maanden celstraf maar kwam er met 2 maanden enkelband vanaf.”

  Amper een week nadat bij de behandeling van een dossier over een obsessieve stalker het falende uitvoeringsbeleid van celstraffen bleek, kreeg correctioneel rechter Guido Casier uit Kortrijk opnieuw een schrijnend geval voor zijn neus geschoven. Een 31-jarige drugsverslaafde uit Anzegem bleek de voorbije jaren al veroordeeld tot in totaal 28 maanden effectieve celstraf maar zag de binnenkant van de gevangenis nog nooit.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.