Christian Debrabandere en zijn partner Steffi reden op hun trike met de urne naar de strooiweide. Voorop liep Pascal Boen van Stroker Motoren uit Kortrijk, een goede vriend van de overleden motorrijder. Achter de trike volgt de aangeslagen familie.
Volledig scherm
Christian Debrabandere en zijn partner Steffi reden op hun trike met de urne naar de strooiweide. Voorop liep Pascal Boen van Stroker Motoren uit Kortrijk, een goede vriend van de overleden motorrijder. Achter de trike volgt de aangeslagen familie. © Hans Verbeke

Colonne motorrijders neemt afscheid van Jean-Pierre (56): “Gestorven op de motor waar je zo fier op was”

Een paar honderd mensen hebben zaterdag afscheid genomen van Jean-Pierre Meyfroidt uit Desselgem. De 56-jarige motorrijder stierf een week geleden bij een ongeval op de Rijksweg in Lendelede. Een vijftigtal motorrijders reed in colonne achter de lijkwagen, van het uitvaartcentrum naar het crematorium Uitzicht in Kortrijk. Een laatste rit voor Jean-Pierre, als eerbetoon van zijn makkers.

2 reacties

  • Jan Verstrepen

    2 jaar geleden
    Mooi ding prachtig om me te rijden maar helaas in de meeste gevallen een rijdende doodkist, wekelijks komen mensen om met die dingen, toegeven het zijn mooie motoren maar helaas .......Weer een mooi leven verloren.
  • Nancy Meyfroidt

    2 jaar geleden
    Heel mooi opgesteld.dank u Grt chantal