Carlos Demunter (67) is een bekende figuur in Waregem, als bestuurslid van de sp.a.
Volledig scherm
PREMIUM
Carlos Demunter (67) is een bekende figuur in Waregem, als bestuurslid van de sp.a. © RV

Carlos (67) overlijdt vier maanden na coronabesmetting: “Hij was voortdurend vermoeid en kortademig”

In Waregem is donderdag Carlos Demunter (67) plotseling overleden. Het bekende lid van toneelvereniging De Zingende Sterren worstelde al sinds april met gezondheidsklachten in de nasleep van een coronabesmetting. “Hij werd geplaagd door de gevolgen van het virus. Uiteindelijk heeft zijn hart het begeven”, vertellen zijn kinderen Tom en Veerle. 

 1. Tsunami dreigt: voor het eerst ruim 1.000 positieve testen in Zuid-West-Vlaanderen, in een week tijd
  Zuid-West-Vlaanderen

  Tsunami dreigt: voor het eerst ruim 1.000 positieve testen in Zuid-West-Vlaanderen, in een week tijd

  Komt er zoals in Luik ook in Zuid-West-Vlaanderen een coronatsunami op ons af? De nieuwste weekcijfers van dinsdag 13 tot en met maandag 19 oktober zijn sowieso bijzonder alarmerend, want de kaap van duizend positieve testen in een week tijd wordt voor het eerst gerond. Sinds de eigen metingen eind juli aanvatten. Het zijn er 1.093, om precies te zijn. Alle steden en gemeenten in die regio scoren ronduit slecht. Vooral in Menen blijft de toestand verder escaleren.
 2. Coronacijfers stijgen steeds sneller in Zuid-West-Vlaanderen: nieuw triest weekrecord van 624 positieve testen
  Kortrijk

  Coronacij­fers stijgen steeds sneller in Zuid-West-Vlaanderen: nieuw triest weekrecord van 624 positieve testen

  Het ene trieste record volgt het andere op, wat de coronacijfers in Zuid-West-Vlaanderen betreft. Er waren 624 positieve testen in die regio, volgens de nieuwste weekcijfers van woensdag 7 tot en met dinsdag 13 oktober. Met een nieuw dagrecord ook van 154 positieve testen, afgelopen dinsdag. Ongezien, sinds de metingen eind juli startten. Elf steden en gemeenten doen het barslecht. Menen blijft ‘koploper’, als je naar de risicogrens kijkt.