De brug tijdens de werken enkele weken geleden.
Volledig scherm
De brug tijdens de werken enkele weken geleden. © Henk Deleu

Brug tussen Wielsbeke en Waregem maandag weer open voor alle verkeer

Waregem/wielsbekeDe nieuwe Munkenbrug tussen Ooigem en Desselgem wordt maandag 4 april opengesteld voor alle verkeer. Na meer dan 1,5 jaar werken is de brug klaar.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Portret van Frederik D’Hollander, T1 ad interim bij Zulte Waregem: “Een hele warme gast én erg gedreven”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Portret van Frederik D’Hollander, T1 ad interim bij Zulte Waregem: “Een hele warme gast én erg gedreven”

  Van de U18 via Jong Essevee naar de rol van (tijdelijke?) T1 gepiloteerd: Frederik D’Hollander moet, samen met de teruggekeerde Davy De fauw, in de komende weken SV Zulte Waregem alsnog voor de dreigende degradatie trachten te behoeden. Maar wie is die 46-jarige “deus ex machina” aan de Gaverbeek? Voor het grote publiek een nobele onbekende, voor de fans van Zulte Waregem een coryfee die al zijn liefde voor de club in de weegschaal wil werpen. Een portret.
 3. Verjaag de winter met een lentevuur of neem een blik achter de schermen van de zorg: onze weekendtips in het zuiden van West-Vlaanderen
  PREMIUM

  Verjaag de winter met een lentevuur of neem een blik achter de schermen van de zorg: onze weekend­tips in het zuiden van West-Vlaanderen

  De lente is nog net niet in het land, maar dat betekent niet dat je er in het weekend van 18 en 19 maart in Zuid-West-Vlaanderen niet op uit kan trekken. Zo kan je onder andere genieten van een deugddoend lentevuur in Dranouter, gravelroutes met de fiets ontdekken in Izegem of je feestneus opzetten tijdens het Keikoppencarnaval in Poperinge.
  Heuvelland, Izegem, Poperinge, Ledegem
 1. Frederik D’Hollander straks met Zulte Waregem op Standard: “Niks is onmogelijk, dat is mijn boodschap”
  voetbal JPL

  Frederik D’Hollander straks met Zulte Waregem op Standard: “Niks is onmogelijk, dat is mijn boodschap”

  Vanavond begint voor Zulte Waregem op Standard de laatste rechte lijn richting het behoud. Zonder Mbaye Leye, die woensdag de wacht werd aangezegd, maar met Frederik D’Hollander als nieuwe T1 in de dugout. De 46-jarige rasechte Waregemnaar heeft er een hectische week op zitten. Kan hij met zijn enthousiasme het tij keren voor de noodlijdende fusieclub? “Ik kijk niet achterom, dat is zinloos, maar heb vooral heel veel met de spelers gesproken”, vat de interimcoach zijn aanpak samen.
 2. Man terecht voor maandenlange belaging ex na relatiebreuk: “Allemaal vermoedens in een lastercampagne.”

  Man terecht voor maandenlan­ge belaging ex na relatie­breuk: “Allemaal vermoedens in een lastercam­pag­ne.”

  Van lek gestoken autobanden over anonieme telefoontjes tot kogelinslagen in de ruit. Het einde van de relatie van een koppel in de zomer van 2021 betekende de start van een waterval aan klachten van de vrouw uit Harelbeke tegen haar ex (46) uit Oostrozebeke. Woensdag startte het proces tegen de man. Hij ontkende bijna alles. “Dat gat dat ik in de muur sloeg, beken ik maar herstelde ik zelf”, klonk het.
  Harelbeke
 3. Uit eten met de kids: 7 kindvriendelijke restaurants in het zuiden van West-Vlaanderen
  PREMIUM

  Uit eten met de kids: 7 kindvrien­de­lij­ke restau­rants in het zuiden van West-Vlaanderen

  Op restaurant gaan met kinderen kan een uitdaging zijn. Uren stilzitten is niet vanzelfsprekend voor een kind en het zijn vaak kieskeurige eters. Geen zorgen, in deze zeven restaurants het zuiden van West-Vlaanderen kunnen de kleinsten naar hartenlust spelen en staat er van alles op het menu waar ze van gaan watertanden. Ook voor de ouders is het er gezellig tafelen.
  Kortrijk, Hooglede, Roeselare, Zonnebeke, Izegem, Vleteren, Ieper