De BMW X1 kwam tegen de rijrichting tot stilstand.
Volledig scherm
De BMW X1 kwam tegen de rijrichting tot stilstand. © LSI

Botsing na negeren rood licht aan op- en afrittencomplex E17

Aan het op- en afrittencomplex van de E17 in Waregem zijn dinsdagavond rond 22 uur twee wagens gebotst. Beide automobilisten bleven ongedeerd.

0 reacties

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Leendert fietst 1000 kilometer om kinderziekenhuis te bedanken voor goeie zorgen: “Ons Minne (1) lag twee weken aan de beademing”
  PREMIUM
  Anzegem/Waregem/Brugge/Tielt/Oudenaarde

  Leendert fietst 1000 kilometer om kinderzie­ken­huis te bedanken voor goeie zorgen: “Ons Minne (1) lag twee weken aan de beademing”

  Zes West-Vlaamse vrienden zijn samen vanuit Oudenaarde naar de top van de Mont Ventoux gefietst om geld in te zamelen voor het Kinderziekenhuis van het UZ in Gent. Het dochtertje van initiatiefnemer Leendert Van Hulle belandde er anderhalf jaar geleden met een zware longinfectie, en de papa wil het ziekenhuis op die manier bedanken. “Het is een tijd lang kantje boord geweest.”
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek