Zowel de Audi als de oplegger raakten zwaar beschadigd
Volledig scherm
Zowel de Audi als de oplegger raakten zwaar beschadigd © Alexander Haezebrouck

Bestuurster knalt tegen geparkeerde oplegger

Sint-Eloois-VijveEen bestuurster van een Audi is vrijdagavond langs de Gentseweg in Sint-Eloois-Vijve tegen een geparkeerde oplegger gebotst naast de weg. De vrouw werd uit voorzorg afgevoerd naar het ziekenhuis maar liep geen noemenswaardige letsels op.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Moeder en dochter zoeken overnemer voor Pop en Punch, mama Dominique baatte 35 jaar haar winkel in de Stormestraat uit
  waregem

  Moeder en dochter zoeken overnemer voor Pop en Punch, mama Dominique baatte 35 jaar haar winkel in de Storme­straat uit

  Moeder en dochter Dominique Maenhout en Camille Rogiers stoppen met hun kledingwinkels Punch en Pop in de Stormestraat in Waregem. Camille stopt na 6 jaar met haar conceptstore Pop, Dominique stond maar liefst 35 jaar achter de toonbank van Punch. “Mama heeft altijd gezegd dat ze op haar 60ste wil stoppen, en alleen wil ik de beide winkels niet doen”, zegt Camille.
 3. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.