De bestelwagen van mobiele frituur Boefferke brandt uit.
Volledig scherm
De bestelwagen van mobiele frituur Boefferke brandt uit. © Alexander Haezebrouck

Bestelwagen van mobiele frituur ‘Boefferke’ brandt uit

Langs de Deerlijkseweg tussen Deerlijk en Waregem vatte vrijdagmorgen omstreeks 8.30 uur een bestelwagen van de mobiele frituur Boefferke vuur. “Ik was mijn dochter naar school aan het brengen toen er plots rook vanonder de motorkap kwam”, vertelt bestuurder Bram Vandewalle. 

0 reacties

 1. Daling van coronacijfers zet zich door in Zuid-West-Vlaanderen
  Zuid-West-Vlaanderen

  Daling van coronacij­fers zet zich door in Zuid-West-Vlaanderen

  De daling van de coronacijfers zet zich (voorlopig) ook in Zuid-West-Vlaanderen door. Er was in de week van vrijdag 2 tot en met donderdag 8 april sprake van 693 positieve gevallen. Dat is een daling van 25 procent in vergelijking met tien dagen geleden. “We zijn wellicht over de piek”, zegt Philippe De Coene (Vooruit), voorzitter van de welzijnsintercommunale W13. Kanttekening: de cijfers in Zuid-West-Vlaanderen blijven hoger dan het gemiddelde in België. En de daling zet zich nog niet overal in. Zo stijgen de cijfers nu in Harelbeke, Avelgem en Zwevegem. De grootste daling momenteel is voor Waregem.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Jelle Vossen (Zulte Waregem) houdt er de moed in na nederlaag in Mechelen: “Ons lot nog altijd in eigen handen”
  VOETBAL 1A

  Jelle Vossen (Zulte Waregem) houdt er de moed in na nederlaag in Mechelen: “Ons lot nog altijd in eigen handen”

  Met een derde nederlaag in vier wedstrijden stapte Zulte Waregem zaterdagavond met een slecht gevoel de bus op in Mechelen. Essevee presteerde vooral in de eerste helft niet op niveau in het AFAS-stadion, maar waar dat een week eerder tegen Eupen nog konden worden rechtgezet liep het team van Francky Dury nu na elke aansluitingstreffer op het Mechelse mes. “We moeten eerlijk zijn, Mechelen was beter en verdiende de drie punten, maar dit smaakt toch zuur”, sakkert Jelle Vossen.
 2. De start van het drafseizoen wordt voortaan een volksfeest: “Dit jaar liever iets later dan helemaal niet”
  Waregem

  De start van het drafsei­zoen wordt voortaan een volksfeest: “Dit jaar liever iets later dan helemaal niet”

  De start van het drafseizoen in de Waregemse hippodroom wordt voortaan gevierd met een volksfeest, daar gaan evenementorganisatoren Laurent Vanparys (24) en Maxim Declercq (23) voor zorgen. Traditioneel is dat op 1 mei, maar dit jaar verschuift het feest door de coronacrisis achteruit naar 3 juli. “Nadat we onze plannen vorig jaar helemaal moesten schrappen, wilden we er dit jaar voor gaan.”
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee