Het opruimteam botste onder meer op een vervallen identiteitskaart.
Volledig scherm
Het opruimteam botste onder meer op een vervallen identiteitskaart. © De Schakel

Benieuwd hoe het er na 30 jaar uitziet onder een cinemazetel?

waregemBenieuwd hoe het er na 30 jaar uit ziet onder een cinemazetel? Dankzij de werken waarbij de voormalige bioscoop Cinéstar in Waregem werd omgevormd tot nieuwe culturele zalen voor CC De Schakel, weten we dat.

 1. Man steelt auto, mept weerloze kerel in elkaar en gooit fles wodka op auto omdat bestuurder weigert hem naar huis te voeren: 18 maanden celstraf

  Man steelt auto, mept weerloze kerel in elkaar en gooit fles wodka op auto omdat bestuurder weigert hem naar huis te voeren: 18 maanden celstraf

  Een 27-jarige man uit Waregem is veroordeeld voor een gevangenisstraf van in totaal 18 maanden effectief voor verschillende feiten in twee afzonderlijke dossiers. De agressieveling mepte een kerel in elkaar tijdens een ripdeal, ging aan de haal met een auto van een vriendin en gooide een fles wodka naar de auto van een man die weigerde hem naar huis te brengen.
  Waregem
 2. LEVENSVERHAAL. Politica Frieda Van Themsche (67) overleden na val: “Om allemansvriend te zijn, was haar mening te uitgesproken. Maar iedereen kreeg respect”
  PREMIUM

  LEVENSVER­HAAL. Politica Frieda Van Themsche (67) overleden na val: “Om allemans­vriend te zijn, was haar mening te uitgespro­ken. Maar iedereen kreeg respect”

  Frieda Van Themsche, voormalig volksvertegenwoordiger, provincieraadslid en gemeenteraadslid voor Vlaams Blok en later Vlaams Belang, is op 67-jarige leeftijd overleden nadat ze slecht ten val kwam. “Frieda was een echte flamingante. Ze weigerde eens de eed af te leggen, omdat daarin een verwijzing naar België zat”, zegt burgemeester Alain Top (Vooruit). “En toch mocht andermans mening er ook zijn.” Het verhaal van een vrouw die twee wel érg zwarte dagen heeft gekend.
  Harelbeke