Bejaarde priester onschuldig aan kindermisbruik

 1. Man (33) riskeert 4 jaar cel voor seksuele relatie met minderjarige stiefdochter: “Altijd bedoeling gehad goede stiefvader te zijn”

  Man (33) riskeert 4 jaar cel voor seksuele relatie met minderjari­ge stiefdoch­ter: “Altijd bedoeling gehad goede stiefvader te zijn”

  Een 33-jarige man uit Waregem had enkele jaren een seksuele relatie met zijn 14-jarige stiefdochter. Ook de mama van het meisje was op de hoogte. Het meisje, dat nu meerderjarig is, koestert geen wrok. “Ik was jong en verliefd, maar besef dat dat toen niet normaal was en heb het intussen verwerkt,” zei de ondertussen jongevrouw tegen de rechter.
  Waregem
 2. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.