Een drugshond hielp de politie bij de drugs- en alcoholcontroles in de politiezone Mira.
Volledig scherm
Een drugshond hielp de politie bij de drugs- en alcoholcontroles in de politiezone Mira. © Vertommen

Automobilist met 3,42 promille loopt twee keer in één avond tegen de lamp

Vichte/Beveren-Leie/Avelgem/Zwevegem/TieltBij alcohol- en drugscontroles in Beveren-Leie, Vichte, Avelgem en Zwevegem moesten 15 automobilisten zaterdagavond en -nacht hun rijbewijs inleveren. Een automobilist die maar liefst 3,42 promille alcohol in het bloed had, kon later op de avond in Tielt opnieuw betrapt worden.

  1. OP KOTENJACHT IN KORTRIJK. Wat krijg je voor welke huurprijs? Is een studentenkamer kopen rendabel? “In 2 jaar liefst 1.000 extra koten vergund”
    PREMIUM
    Kortrijk

    OP KOTENJACHT IN KORTRIJK. Wat krijg je voor welke huurprijs? Is een studenten­ka­mer kopen rendabel? “In 2 jaar liefst 1.000 extra koten vergund”

    De grootste studentenstad van West-Vlaanderen – de kaap van 15.000 studenten per academiejaar wordt er tegenwoordig vlot gehaald – werkt volop een tekort aan koten weg. Promotoren pompen er ruim 200 miljoen euro in 1.600 nieuwe studentenkamers. Maar hoeveel kost het om in Kortrijk op kot te gaan, van eenvoudig bemeubeld tot een trendy stek met panoramisch dakterras? En is het een goed idee om zélf een kot te verhuren? We zochten het met enkele experts voor u uit.