Denis De Gloire bij enkele van zijn schilderijen.
Volledig scherm
Denis De Gloire bij enkele van zijn schilderijen. © Foto Deleu

Artistieke cafébaas scoort met nieuwe galerie

WAREGEMArtistiek cafébaas Denis De Gloire (59) heeft afgelopen weekend een opendeur en expositie gehouden met nieuwe en oude werken. Dat gebeurde in zijn nieuwe galerie in de Stormestraat 120, waar Wibra vroeger zat.

 1. School verliest derde geliefd personeelslid in vijf jaar: “Marina (61) had een groot hart voor de leerlingen”
  PREMIUM
  Anzegem/Ooigem/Zarren

  School verliest derde geliefd personeels­lid in vijf jaar: “Marina (61) had een groot hart voor de leerlingen”

  Campus Sint-Vincentius van secundaire scholengroep Sint-Paulus in Anzegem is in rouw na het plotse overlijden van refterhulp Marina Byloo (61). Een mokerslag voor haar familie, maar ook voor de school, die al voor de derde keer in vijf jaar afscheid moet nemen van een personeelslid. “Het hakt er zwaar in”, zegt directeur Frederik Glorieux. “Ook de leerlingen zijn onder de indruk.”
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.