Het ongeval gebeurde net voor het parkeerterrein in Kruishoutem, in de richting van Antwerpen. De gestrande truck (rood omcirkeld) werd zo snel mogelijk weggehaald en aan de kant gezet.
Volledig scherm
Het ongeval gebeurde net voor het parkeerterrein in Kruishoutem, in de richting van Antwerpen. De gestrande truck (rood omcirkeld) werd zo snel mogelijk weggehaald en aan de kant gezet. © Hans Verbeke

Anderhalf uur aanschuiven tussen Deerlijk en Kruishoutem na ongeval met vrachtwagen op E17

Deerlijk/Waregem/KruishoutemEen vrachtwagen in schaar, na een botsing in de middenberm zonder dat er andere voertuigen bij betrokken waren, heeft woensdagnamiddag op de E17 op de grens van West- en Oost-Vlaanderen urenlang voor verkeersellende gezorgd.

  1. TVH bedankt personeel met festival: “Medewerkers hebben hard gewerkt in moeilijke omstandigheden”
    Waregem

    TVH bedankt personeel met festival: “Medewer­kers hebben hard gewerkt in moeilijke omstandig­he­den”

    Op zaterdag 10 september organiseerde onderdelenspecialist TVH het festival ‘A September to Remember’. Hiervoor zetten ze een heus festivaldorp op voor hun medewerkers, met tenten, twee podia en verschillende foodcorners. TVH haalde alles uit de kast om het personeel een avond te bezorgen om nooit te vergeten. “Met dit festival willen we hen bedanken voor hun dagelijkse inzet sinds corona”, vertelt Peter Geiregat, CPO bij TVH.