Verkeersluwe coronawegen inspireerden heel wat automobilisten tot sneller rijden, zo blijkt vandaag stilaan voor de politierechtbank.
Volledig scherm
Verkeersluwe coronawegen inspireerden heel wat automobilisten tot sneller rijden, zo blijkt vandaag stilaan voor de politierechtbank. © Geert De Rycke

174 km/u met Tesla van schoonvader: 600 euro boete en 15 dagen rijverbod voor verzekeringsmakelaar

Waregem/Kortrijk/Deerlijk/Lendelede/MenenEen verzekeringsmakelaar uit Waregem zal zich een uitje met de Tesla van zijn schoonvader nog even herinneren. De politierechter veroordeelde hem tot een boete van 600 euro en een rijverbod van 15 dagen omdat hij met de wagen langs de E17 in Waregem aan 174 kilometer per uur geflitst kon worden.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg