Zwembad Puyenbroeck
Volledig scherm
Zwembad Puyenbroeck © RV

Zwembad Puyenbroeck overrompeld door honderden bezoekers: politie komt tussenbeide

WachtebekeDe politie kwam woensdagnamiddag tussenbeide in het zwembad Puyenbroeck in Wachtebeke nadat het letterlijk overrompeld werd door honderden jongeren en gezinnen uit Brussel en zelfs Charleroi. “Quasi niemand hield zich aan de kledingvoorschriften en de redders voelden zich geïntimideerd. Maar uiteindelijk waren er geen problemen”, zegt korpschef Koen Van Poucke van de politiezone.

  1. Plannen voor vervanging overwegen door tunnel en nieuwe weg veroorzaken onrust in Lammekenswijk: “Veel nadelen aan verbonden”
    Lokeren

    Plannen voor vervanging overwegen door tunnel en nieuwe weg veroorza­ken onrust in Lammekens­wijk: “Veel nadelen aan verbonden”

    De plannen van spoorwegbeheerder Infrabel om de overwegen in de Bormtestraat en Eekstraat op te heffen en te vervangen door één tunnel en een nieuwe verbindingsweg veroorzaken onrust in de Lammekenswijk. “We bouwen het aantal overwegen stelselmatig af omdat het spoorverkeer op de lijn Antwerpen-Gent de komende jaren nog drukker zal worden”, reageert Infrabel.