Wachtebeke wenste zichzelf gisteren een spetterende nationale feestdag. Wie niet beter wist, dacht ongetwijfeld dat de langverwachte bevrijdingsfeesten ingezet waren.
Volledig scherm
Wachtebeke wenste zichzelf gisteren een spetterende nationale feestdag. Wie niet beter wist, dacht ongetwijfeld dat de langverwachte bevrijdingsfeesten ingezet waren. © Kristof Vereecke

Wachtebeke wenst zich zelf vurige nationale feestdag: “Dit leken echte bevrijdingsfeesten”

WachtebekeWachtebeke wenste zichzelf gisteren een spetterende nationale feestdag. Wie niet beter wist, dacht ongetwijfeld dat de langverwachte bevrijdingsfeesten ingezet waren. Wat deed dat deugd om nog eens ouderwets te kunnen genieten van livemuziek en vuurwerk.

 1. Lamborghini klopt Audi in strijd om polepositie in 24 Hours of Zolder
  Autosport

  Lamborghi­ni klopt Audi in strijd om poleposi­tie in 24 Hours of Zolder

  Oost-Vlaming Cedric Wauters heeft in Zolder voor een verrassing van formaat gezorgd door de polepositie te pakken voor de 44ste editie van de 24 Hours of Zolder. De Lamborghini-rijder was vijf duizendsten sneller dan Dries Vanthoor in de PK Carsport Audi R8 LMS GT2, de gedoodverfde favoriet voor deze oefening tegen de chrono. Kevin Abbring zette de RedAnt Porsche 992 GT3 op de derde plaats. In GTB was het de jeugd aan de macht, met Arthur Peters in de Tip Top Rent Porsche Cayman GT4. Nog een jong talent, Jarno D’Hauw, was de snelste man in toerisme TA met de JJ Motorsport BMW M2 CS, terwijl in TB de polepositie naar Vincent Convents en Convents Racing Team ging, met een BMW 325i.
 1. Van golfbaan in de kleedkamer tot langste paardenworst ooit... Els legt artiesten op de Lokerse Feesten in de watten: “Ook wereldsterren appreciëren dat, hoor”
  PREMIUM
  Lokeren

  Van golfbaan in de kleedkamer tot langste paarden­worst ooit... Els legt artiesten op de Lokerse Feesten in de watten: “Ook wereldster­ren apprecië­ren dat, hoor”

  Dat de Lokerse Feesten er keer op keer in slagen om internationale sterren te boeken, dankt het stadsfestival voor een deel aan de ijzersterke reputatie van zijn artiestendorp. Els De Pauw en haar team maken er een erezaak van om zelfs de meest absurde eisen in te willigen. “Eén product komt terug op de ‘riders’ dit jaar. Wie weet wordt het de volgende hype.”