Op 5 oktober sluit het vaccinatiecentrum in de sporthal van het provinciaal domein van Puyenbroeck de deuren.
Volledig scherm
Op 5 oktober sluit het vaccinatiecentrum in de sporthal van het provinciaal domein van Puyenbroeck de deuren. © Kristof Vereecke

Vaccinatiecentrum Puyenbroeck sluit op 5 oktober de deuren, sporthal opent op 15 oktober

WachtebekeOp 5 oktober sluit het vaccinatiecentrum in de sporthal van het provinciaal domein van Puyenbroeck de deuren. Tegen 15 oktober wordt de sporthal opnieuw in gebruik genomen.

  1. Buurt maakt zich zorgen over nieuwe verkaveling Verbroederingslaan: “200 extra woningen zijn het einde van onze rust”
    PREMIUM
    Zelzate

    Buurt maakt zich zorgen over nieuwe verkave­ling Verbroede­ring­slaan: “200 extra woningen zijn het einde van onze rust”

    De buurt rond Verbroederingslaan, Cesenaticolaan en Camille Leynlaan maakt zich zorgen over een nieuwe verkaveling die Groep Huyzentruyt wil realiseren op de huidige voetbalterreinen. Meer dan veertig inwoners dienden al een bezwaarschrift in omdat ze vrezen dat ze naast een pak groen ook hun rust zullen verliezen met de bouw van 200 nieuwe huizen. De gemeente probeert te sussen: “We gaan voor een gevarieerde wijk met veel ruimte voor groen en een centraal park.”