De tweedejaars van de richting STEM bij Sint-Laurens Secundair pakten vandaag uit met een speciaal kerstgeschenk voor de bewoners van het Moervaartheem.
Volledig scherm
De tweedejaars van de richting STEM bij Sint-Laurens Secundair pakten vandaag uit met een speciaal kerstgeschenk voor de bewoners van het Moervaartheem. © Kristof Vereecke

Tweedejaars van Sint-Laurens brengen licht en warmte in door corona getroffen Moervaartheem

WachtebekeDe tweedejaars van de richting STEM bij Sint-Laurens Secundair uit Wachtebeke willen voor licht in de duisternis zorgen voor de bewoners van het door corona getroffen woon- en zorgcentrum Moervaartheem. Daarom pakten ze vandaag uit met een speciaal kerstgeschenk.

 1. De Ark en Villa Da Vinci bouwen samen nieuwe school: “Eerste freinetcampus in Vlaanderen voor leerlingen van 2,5 tot 18 jaar”
  Sint-Niklaas

  De Ark en Villa Da Vinci bouwen samen nieuwe school: “Eerste freinetcam­pus in Vlaanderen voor leerlingen van 2,5 tot 18 jaar”

  Tegen 2023 opent GO! Scholengroep Waasland de eerste freinetcampus in Vlaanderen waar leerlingen het hele onderwijstraject kunnen volgen, van de basisschool tot en met het secundair. Daarvoor gaan freinetschool De Ark en de secundaire freinetschool van Villa Da Vinci samenwerken op de schoolsite in de Koningin Astridlaan in Sint-Niklaas, waar ook een nieuwe school wordt gebouwd. Er zullen zeshonderd leerlingen terecht kunnen.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"