Wender Hughs en zijn vrienden legden meer dan 9.000 kilometer af om een weekendje te feesten op het evenementeneiland in Puyenbroeck.
Volledig scherm
Wender Hughs en zijn vrienden legden meer dan 9.000 kilometer af om een weekendje te feesten op het evenementeneiland in Puyenbroeck. © Foto Kristof Vereecke

"Nergens anders zulke harde beats"

WACHTEBEKEHet dancefestival The Qontinent blijft ook na negen jaar nog verrassen. Afgelopen weekend overspoelden 40.000 danceliefhebbers uit alle hoeken van de wereld het evenementeneiland van het provinciaal domein Puyenbroeck. Wender Hughs en zijn Braziliaanse vrienden lieten er de Olympische Spelen in hun thuisstad Rio de Janeiro voor schieten.

 1. Zaakvoerder en werfleider schuiven verantwoordelijkheid voor zware gasexplosie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”
  PREMIUM
  Ieper

  Zaakvoer­der en werfleider schuiven verantwoor­de­lijk­heid voor zware gasexplo­sie van zich af: “Twee idioten die te lui waren om zelf te graven, zijn schuldig”

  Een compleet foute boring bij het aanleggen van kabels lag aan de oorzaak van een zware gasexplosie die twee jaar geleden de Polenlaan in Ieper opschrikte. De zaakvoerder van de firma die de werken uitvoerde en de betrokken werfleider riskeren nu in de Brugse rechtbank zes maanden cel. “Zij hebben in dit dossier een verpletterende verantwoordelijkheid”, oordeelde de arbeidsauditeur. Beide mannen zien dat echter anders en vragen over de ganse lijn de vrijspraak.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen