Links Djamal Buyse van café Le Bon Vivant, rechts Los Op Kop-voorzitter James Hanssen.
Volledig scherm
Links Djamal Buyse van café Le Bon Vivant, rechts Los Op Kop-voorzitter James Hanssen. © Kristof Vereecke

Le Bon Vivant is nieuwe thuis van Rode Duivels supportersclub ‘Los Op Kop’: “Met de bus naar alle matchen van onze jongens”

Wachtebeke/BasseveldeLe Bon Vivant is de nieuwe thuis van de officiële Rode Duivels supportersclub ‘Los Op Kop’. Initiatiefnemer James Hanssen hoopt van het café van ex-voetballer Djamal Buyse dé vaste uitvalsbasis te maken om de matchen van de Rode Duivels te gaan bekijken in binnen- en buitenland. Voor het EK steken ze bij Le Bon Vivant alvast een tricolore tandje bij.

 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Gestart in volle coronacrisis en toch al in de prijzen gevallen: “Miglot is het enige Belgische parfummerk, en onze geuren zijn genderneutraal”
  Gent

  Gestart in volle coronacri­sis en toch al in de prijzen gevallen: “Miglot is het enige Belgische parfummerk, en onze geuren zijn genderneu­traal”

  Hij was apotheker, maar stortte zich op de wereld van de geuren. Kristof Lefebre zou zijn parfumeriezaak Miglot openen op 21 maart 2020, exact de dag waarop België voor het eerst op slot ging. Maar ondanks twee lockdowns heeft Kristof zijn merk wél in de markt weten te zetten. Zijn Miglot wordt intussen verkocht over heel België en zelfs al in Nederland. Hij won ook al een prestigieuze prijs: de trofee van ‘Belgian Beauty Awards 2021' staat te blinken in zijn etalage.