Het Wachtebeekse schepencollege mocht het traditionele lintje knippen.
Volledig scherm
Het Wachtebeekse schepencollege mocht het traditionele lintje knippen. © Kristof Vereecke

Inwoners klinken op vernieuwde Ramonshoek en Overslag

Na anderhalf jaar werken zijn de Ramonshoek en Overslag opnieuw open voor het verkeer en daar mocht gisteren op geklonken worden.

0 reacties

 1. Jonge ‘bankmedewerkers’ ontfutselen ruim 100.000 euro van hoogbejaarden: “Schandalig misbruik gemaakt van hun goedgelovigheid”
  PREMIUM
  Dendermonde/Sint-Niklaas/Lebbeke/regio

  Jonge ‘bankmede­wer­kers’ ontfutse­len ruim 100.000 euro van hoogbejaar­den: “Schandalig misbruik gemaakt van hun goedgelo­vig­heid”

  “Op kosten van hun slachtoffers logeerden ze op hotel. Ze postten er op Facebook zelfs foto’s van, met cash geld in beeld.” Hoogbejaarden – vooral tachtigers en zelfs negentigers – duizenden euro’s armer maken door hen op te lichten: daarvoor verschenen drie twintigers dinsdag voor de Dendermondse rechter. Ze riskeren 37 maanden cel. De bende kreeg op slinkse wijze de bankkaarten van hun slachtoffers te pakken. Zo gingen ze tewerk.
 1. 1.500 fietsers geven fietsbelconcert op Grote Markt voor meer verkeersveiligheid: “Krachtig signaal én Belgisch record”
  Sint-Niklaas

  1.500 fietsers geven fietsbel­con­cert op Grote Markt voor meer verkeers­vei­lig­heid: “Krachtig signaal én Belgisch record”

  Met een groot fietsbelconcert én een Belgisch record is vrijdagmiddag de VeloVeilig-campagne afgesloten in Sint-Niklaas. Naar schatting 1.500 mensen waren afgezakt naar de Grote Markt om hun bel én hun stem te laten horen. “Niet genoeg fietsbellen voor een wereldrecord, maar méér dan genoeg als krachtig signaal voor meer fietsveiligheid”, aldus sportjournalist en gangmaker van heel de campagne Stijn Vlaeminck.