Vandalisme in het centrum van Wachtebeke.
Volledig scherm
Vandalisme in het centrum van Wachtebeke. © DVEG

Bommetjes in brievenbus en andere vernielingen: politie onderzoekt aanhoudend vandalisme van hangjongeren

WachtebekeIn het centrum van Wachtebeke terroriseert een groepje hangjongeren al weken de buurt. Vernielingen, brandstichting en buurtbewoners lastigvallen, het gebeurt allemaal. Maandagavond sloegen ze opnieuw toe. Toen moest een brievenbus eraan geloven. De politie is intussen een onderzoek gestart.

  1. Verslagenheid bij Smet Rental na dodelijk ongeval met chauffeur Jeroen (40): “Gisteren nog samen op bedrijfsfeestje, nu zit iedereen in zak en as”
    PREMIUM
    Beveren/Destelbergen

    Verslagen­heid bij Smet Rental na dodelijk ongeval met chauffeur Jeroen (40): “Gisteren nog samen op bedrijfs­feest­je, nu zit iedereen in zak en as”

    De vrachtwagenchauffeur die donderdag om het leven kwam bij een ongeval op de E17 in Destelbergen werkte voor het bedrijf Smet Rental uit Beveren. De 40-jarige Jeroen Smet was met een machine op weg naar de firma toen hij tegen een truck op de pechstrook botste. “Een dramatische samenloop van omstandigheden”, zegt operational manager Steven Teirlinck, die hier een mooi portret schetst van de overleden chauffeur, vader van twee kinderen.