Het team van 'Le Bon Vivant' in Wachtebeke is er klaar voor.
Volledig scherm
Het team van 'Le Bon Vivant' in Wachtebeke is er klaar voor. © Kristof Vereecke

Bij café Le Bon Vivant kan het niet rap genoeg zaterdag zijn: “Padel gespeeld tot mijn arm er bijna afhing, tijd dat we er nu weer kunnen invliegen”

Wachtebeke“Al die mensen terugzien, daar kijk ik het meest naar uit.” Cafébaas Djamal Buysse van café Le Bon Vivant kan niet wachten tot het zaterdag is. “Mijn terras staat al klaar van woensdag. Nu nog stoppen met regenen.”

 1. Criminaliteitscijfers dalen licht, vertrouwen in Gentse politie gestegen: “Dit doet deugd”
  Gent

  Criminali­teits­cij­fers dalen licht, vertrouwen in Gentse politie gestegen: “Dit doet deugd”

  Uit de Stadsmonitor, een grootschalige burgerbevraging bij 150.000 Vlamingen, blijkt dat het vertrouwen van de Gentenaars in de politie licht gestegen is. De criminaliteitscijfers in onze stad zijn intussen gedaald. Of het ene met het andere te maken heeft, is niet bevraagd, maar de politie is in elk geval blij met het gewonnen vertrouwen. “De bevolking weet dat we echt ons best doen”, zegt korpschef Filip Rasschaert.
 2. Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsroutes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsrou­tes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermon­de

  Met het mooie weer halen mensen weer massaal hun stalen ros van stal om de natuur te ontdekken. Ook in onze regio zijn er tal van uitgestippelde themaroutes te vinden. Onder meer vlinders, ijsvogels, het Ros Beiaard en zelfs Urbanus staan op het programma. Ontdek hieronder waar je samen met je vrienden of familie op pad kan in het Waasland en Dendermonde. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.