Yari Van Kaer (CD&V) hier met partijgenote en gemeenteraadslid Aurelie Willaerts is de nieuwe schepen in Waasmunster.
Volledig scherm
Yari Van Kaer (CD&V) hier met partijgenote en gemeenteraadslid Aurelie Willaerts is de nieuwe schepen in Waasmunster. © CD&V Waasmunster

Yari Van Kaer (26) legt eed af als schepen

WaasmunsterOp de Waasmunsterse gemeenteraad heeft Yari Van Kaer (CD&V) de eed afgelegd als nieuwe schepen. Hij neemt de fakkel over van Werner De Nijs (N-VA). Onafhankelijk gemeenteraadslid Renaat Decorte grijpt door een motie van wantrouwen, goedgekeurd door de meerderheid, naast een rol als schepen.

 1. Bekende cafébaas Julien ‘Luigi’s’ Van Zele (73) overleden: “Een levensgenieter, die ook altijd klaar stond om vrienden te helpen”
  PREMIUM

  Bekende cafébaas Julien ‘Luigi’s’ Van Zele (73) overleden: “Een levensge­nie­ter, die ook altijd klaar stond om vrienden te helpen”

  De Lokerse horecawereld verliest één van zijn meest kleurrijke figuren. Julien Van Zele (73) van het bekende café Luigi’s op het Stationsplein is woensdagavond overleden. Volgens bepaalde bronnen gaat het om een ongelukkige val van een trap, maar het parket voert nog een onderzoek naar de precieze omstandigheden. Zijn onafscheidelijke zwarte hoed en voorliefde voor Cadillac-wagens typeerden de flamboyante levensstijl van de cafébaas. Portret van een rebel die zijn jongensdroom uit Amerikaanse films waarmaakte.
  Lokeren
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.