De jogger die het hondje Dribbel doodstak in Waasmunster werd gefilmd door een bewakingscamera van een woning in de buurt.
Volledig scherm
De jogger die het hondje Dribbel doodstak in Waasmunster werd gefilmd door een bewakingscamera van een woning in de buurt. © rv

Wie herkent deze jogger? Politie kreeg al aantal tips over man die hondje Dribbel doodstak

WaasmunsterDe politie van de zone Hamme-Waasmunster heeft beelden vrijgegeven van de jogger die afgelopen zaterdag het hondje Dribbel heeft doodgestoken met een mes. De man werd in de Neerstraat gefilmd door een bewakingscamera van een woning. De politie doet een oproep naar mensen die de man kunnen helpen identificeren. Vrijdagmiddag leverde dat al een aantal concrete tips op. 

 1. Jogger steekt hondje dood voor ogen van zijn baasje: “Dribbel deed geen vlieg kwaad”
  PREMIUM
  Waasmunster

  Jogger steekt hondje dood voor ogen van zijn baasje: “Dribbel deed geen vlieg kwaad”

  Kristoff Van Havere en Julie De Corte zitten in zak en as nadat hun driejarige Jack Russell zaterdag door een jogger op brutale manier werd doodgestoken. Dat gebeurde voor de ogen van Julie, die met haar baby en de hond op wandel was. Het koppel blijft achter met veel vragen en hoopt dat de dader snel gevat wordt: “Ik wil niet alleen gerechtigheid voor de dood van Dribbel. Iemand die gewapend met een mes over straat loopt, is een gevaar voor iedereen.”
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is