Archiefbeeld van sociaal huisvestingsproject Den Berg op in de Hollandse Molenwijk in Waasmunster.
Volledig scherm
Archiefbeeld van sociaal huisvestingsproject Den Berg op in de Hollandse Molenwijk in Waasmunster. © Yannick De Spiegeleir

Waasmunster onderhandelt met Lokeren en Moerbeke over sociale huisvesting

WaasmunsterIn het kader van de regiovorming voert het gemeentebestuur van Waasmunster gesprekken met Lokeren en Moerbeke over een toekomstige samenwerking voor sociale woningbouw. Dat bevestigt burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V).

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Van een paastocht tot minigolf: met deze 8 tips haal jij alles uit de paasvakantie in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM

  Van een paastocht tot minigolf: met deze 8 tips haal jij alles uit de paasvakan­tie in het Waasland en Dendermon­de

  De paashaas ontwaakt stilaan uit zijn winterslaap en maakt zich klaar voor een paasvakantie vol leuke activiteiten. Heb jij nog geen plannen voor tijdens de vakantie? Dan helpen wij je op weg met deze 8 tips. Van een paastocht door de kaboutertuin in Lokeren tot minigolf in Sint-Niklaas: met deze activiteiten in het Waasland en Dendermonde verveel je je geen seconde.
  Sint-Niklaas