Het huidige Sociaal Huis zou omgevormd worden tot een dagverzorgingscentrum.
Volledig scherm
Het huidige Sociaal Huis zou omgevormd worden tot een dagverzorgingscentrum. © Foto YDS

"Verhuis gemeentediensten naar Mantasite"

WAASMUNSTERHet gemeentebestuur van Waasmunster gaat een ontwerper aanstellen voor de bouw van een nieuw administratief centrum nabij het toekomstige vrijetijdscomplex in de Roosenberglaan. Het huidige Sociaal Huis krijgt een nieuwe bestemming als dagverzorgingscentrum. Ongehoord, vindt de oppositie. "Het kostenplaatje van 2 miljoen euro is voor de rekening van onze inwoners", zegt raadslid Rik Daelman (Open VLD).

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 2. 
Fans Lokeren-Temse dromen van terugkeer Killian Overmeire na afscheid van profvoetbal: “Transfer naar Waasland-Beveren weigeren? Clubliefde van de bovenste plank”
  PREMIUM
  Lokeren

  Fans Lokeren-Tem­se dromen van terugkeer Killian Overmeire na afscheid van profvoet­bal: “Transfer naar Waas­land-Beveren weigeren? Clubliefde van de bovenste plank”

  In een interview met onze krant zet clubicoon Killian Overmeire de deur op een kier voor een terugkeer naar het Daknamstadion. Door een transfer naar de aartsrivalen van Waasland-Beveren te weigeren heeft het clubicoon zichzelf nog onsterfelijker gemaakt bij de fans van Lokeren-Temse. “Jammer dat zijn profcarrière op deze manier eindigt, maar het bestuur mag niet twijfelen. Daknam is Killian zijn tweede thuis”, klinkt het.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. 11 iconische rollen van Sean Connery
  Play
  film

  11 iconische rollen van Sean Connery