12 vriendinnen uit Waasmunster varen en wandelen samen 61 kilometer in de natuur ten voordele van de aankoop van de Ketelbossen nabij de Roosenbergabdij.
Volledig scherm
12 vriendinnen uit Waasmunster varen en wandelen samen 61 kilometer in de natuur ten voordele van de aankoop van de Ketelbossen nabij de Roosenbergabdij. © rv

Twaalf vrouwen trekken op avontuur ten voordele van Waasmunsterse natuur: “Bos aan Roosenbergabdij vrijwaren”

WaasmunsterTwaalf vriendinnen uit Waasmunster engageren zich eind juni voor de Maasland-expeditie: 21 kilometer per kano varen op de Maas gekoppeld aan een wandeltocht van 40 kilometer. Met de opbrengst van hun onderneming willen ze de aankoop van de Waasmunsterse Ketelbossen door Natuurpunt ondersteunen.

 1. Deze rijdende restaurantjes zijn de moeite waard om even halt te houden
  PREMIUM
  Dendermonde/Lebbeke/Zele/Sint-Niklaas/Belsele/Waasmunster

  Deze rijdende restaurant­jes zijn de moeite waard om even halt te houden

  De horeca is nog zeker een maand dicht, maar wie geen zin heeft om te koken, kan ook eens langs een foodtruck in de buurt passeren. De kraampjes met zelfgemaakte pizza, sappige en originele burgers, ‘kermisgastronomie’ of thai curry zijn het perfecte excuus om je eens te goed te doen aan allerlei lekkers. Wij lijsten acht foodtrucks uit de regio op waar je terecht kunt voor een snelle hap. Takeaway op wieltjes, zeg maar.
 1. Bodycambeelden tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt
  Play

  Bodycam­beel­den tonen hoe agent zich 'vergist' van wapen en Daunte Wright fataal schot bezorgt

 2. Kortsluiting zorgt voor ongewenste lichtshow
  Play

  Kortslui­ting zorgt voor ongewenste lichtshow