Vier van de vijf jongeren waren aanwezig om hun vonnis te aanhoren. Ze moeten van de rechter op cursus en vrijwilligerswerk met slachtoffers doen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vier van de vijf jongeren waren aanwezig om hun vonnis te aanhoren. Ze moeten van de rechter op cursus en vrijwilligerswerk met slachtoffers doen. © Copyright : Geert De Rycke

Tot 40 maanden cel voor twintigers die homo’s naar carpoolparking lokten en beroofden: “Ze deden het niet uit haat”

WaasmunsterVijf twintigers die in de zomer van 2020 verscheidene homo’s met geweld beroofden op de carpoolparking aan de E17 in Waasmunster, zijn dinsdag door de Dendermondse rechtbank veroordeeld. Ze kregen zware straffen tot 40 maanden cel, maar wel volledig met uitstel onder voorwaarden. “We zijn geen gaybashers.”

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar