Nathalie van 't Zeepaardje. Samen met haar vrouw opende ze een tweede viswinkel in het erfgoedpand in de Hoogstraat.
Volledig scherm
Nathalie van 't Zeepaardje. Samen met haar vrouw opende ze een tweede viswinkel in het erfgoedpand in de Hoogstraat. © Geert De Rycke

’t Zeepaardje opent tweede viswinkel in Waasmunster: “Nood aan groter atelier”

Waasmunster/HammeAls ondernemer in coronatijden een tweede zaak openen: het is geen evidentie. Nathalie Rohart en Ellen De Meersman besloten toch de sprong te wagen. Begin april openden de zaakvoerders van viswinkel – en traiteur ’t Zeepaardje in Hamme een nieuwe vestiging in de Waasmunsterse Hoogstraat.

 1. Is er nog toekomst voor Waas topvoetbal? “Ambitie genoeg, maar we botsen altijd op de financiële limieten”
  PREMIUM
  Waasland

  Is er nog toekomst voor Waas topvoetbal? “Ambitie genoeg, maar we botsen altijd op de financiële limieten”

  Na de degradatie van Waasland-Beveren en het faillissement van Sporting Lokeren zal er in onze regio vanaf volgend seizoen geen enkele club meer in hoogste klasse spelen. Vanuit politieke hoek werd de voorbije decennia meermaals aangestuurd op een grote Wase fusieploeg. Alle pogingen daartoe liepen echter telkens op een sisser uit. Is dan nu de tijd wel rijp? We vroegen het aan drie hoofdrolspelers die er de voorbije decennia nauw bij betrokken waren.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"