Het labo kwam zaterdagnacht ter plaatse voor een sporenonderzoek rond en in de woning
Volledig scherm
Het labo kwam zaterdagnacht ter plaatse voor een sporenonderzoek rond en in de woning © bfs

Steekpartij in woonwijk: vrouw met mes in buik gestoken

Sombeke/Sint-NiklaasIn de Sportstraat in Sombeke heeft zaterdagavond een steekpartij plaatsgevonden. Een vrouw werd er met een mes in de buik gestoken. De precieze omstandigheden van de feiten zijn voorlopig nog onduidelijk.

 1. Dossier Tasibelsite loopt vertraging op door enkele obstakels: “Geen grote onmogelijke zaken”
  Hamme

  Dossier Tasibelsi­te loopt vertraging op door enkele obstakels: “Geen grote onmogelij­ke zaken”

  Het Tasibeldossier, één van de grootste dossiers voor Hamme in de afgelopen jaren, botst tegen enkele obstakels. Op de site zal een nieuw wooncomplex gebouwd worden met maar liefst 180 woningen. De sloopvergunning werd al goedgekeurd, maar door enkele negatieve adviezen voor de verdere fase loopt het project wat vertraging op. “Het gaat om kleine zaken die zeker in orde zullen komen, maar waar we even over moeten samenzitten", zegt bevoegd schepen Jan De Graef (N-VA).
 2. Michael en Ellen openen bierproeverij en coachingspraktijk in een pand: “hoog22 moet mensen sociaal verbinden”
  Hamme

  Michael en Ellen openen bierproeve­rij en coachings­prak­tijk in een pand: “hoog22 moet mensen sociaal verbinden”

  In de Hoogstraat in Hamme heeft Michael Van Slycken dit weekend zijn bierproeverij plechtig geopend. Hij richtte de bierboer op en focust zich op zeldzame bieren die vanaf nu ook geproefd kunnen worden. Hij opent de proeverij in hetzelfde huis waar ook zijn partner Ellen Van der donck een coachingspraktijk heeft opgericht. “De bedoeling is hier om mensen te verbinden met elkaar op alle mogelijke manieren", klinkt het.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.