Alle spelers van WS Sombeke droegen het rugnummer 17 als eerbetoon aan hun betreurde ploegmaat.
Volledig scherm
Alle spelers van WS Sombeke droegen het rugnummer 17 als eerbetoon aan hun betreurde ploegmaat. © YDS

Spelers WS Sombeke brengen eerbetoon aan overleden ploegmaat

WaasmunsterNa het overlijden van hun medespeler Niels De Wolf brachten zijn ploeggenoten van White Star Sombeke zondag een pakkend eerbetoon bij hun wederoptreden tegen Sporting Sint-Niklaas B. Alle spelers droegen het nummer 17: het rugnummer van de betreurde Niels.

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Gemeente stelt nieuw mobiliteitsplan voor op wijkraden: “Proefopstelling start begin juli”
  Zele

  Gemeente stelt nieuw mobili­teits­plan voor op wijkraden: “Proefop­stel­ling start begin juli”

  Vanaf volgende zomer ondergaat de mobiliteit in Zele een grondige metamorfose. Het ingrijpende plan dat de voorbije maanden al fel protest uitlokte bij de middenstand wordt voorgesteld op raden in de verschillende Zeelse wijken. “Vanaf juli starten we met de proefopstelling van het nieuwe plan. Bijsturen waar nodig kan, maar er zijn geen duizend mogelijkheden om de mobiliteit en leefbaarheid in onze gemeente te verbeteren”, zegt burgemeester Hans Knop (CD&V).