Patrik Rogiers bij het maken van zijn zelfportret.
Volledig scherm
Patrik Rogiers bij het maken van zijn zelfportret. © rv

Patrik Rogiers exposeert zelfportret in De Koolputten

Waasmunster/LokerenIn De Koolputten in Waasmunster kan je tussen 16 januari en 27 maart een bezoek brengen aan de expo ‘Ik en de ander’. Lokeraar Patrik Rogiers toont er zijn zelfportret tussen andere zelfportretten van klinkende namen als Paul Delvaux en James Ensor.

 1. “Na het herseninfarct van mijn vrouw besefte ik dat we beter nú nog wat van het leven genieten.”Marktkramer Patrick (65) stopt na 45 jaar
  PREMIUM
  Beveren/Sint-Niklaas

  “Na het hersenin­farct van mijn vrouw besefte ik dat we beter nú nog wat van het leven genieten.”Marktkramer Patrick (65) stopt na 45 jaar

  “Corona heeft een zware impact gehad, maar de markt heeft zeker nog een toekomst. Online vind je dat sociale contact niet." En toch breit Patrick Van Haut (65), een van de bekendste gezichten op de markt, een einde aan een carrière van 45 jaar. Zijn textielkraam was een begrip in onder meer Sint-Niklaas en Beveren en als voorzitter van de Wase Marktkramers verdedigde hij decennialang de belangen van de sector. “Het afscheid valt me zwaar, ik geef het toe.”
 2. Uitslaande brand bij afvalverwerker Condebo: “Zware tegenslag, want pas anderhalve maand geleden bedrijf overgenomen”
  Lokeren

  Uitslaande brand bij afvalver­wer­ker Condebo: “Zware tegenslag, want pas anderhalve maand geleden bedrijf overgeno­men”

  Er heeft woensdagochtend een hevige brand gewoed bij het afvalverwerkingsbedrijf Condebo aan de Waaslandlaan in Lokeren. Een zware tegenslag voor de familie Wulteputte die pas anderhalve maand geleden het bedrijf hebben overgenomen. De oorzaak is vermoedelijk zelfontbranding van het opgeslagen afval. “De activiteiten komen wel niet in het gedrang”, benadrukt Evelien Wulteputte.