De bouwsite van het nieuwe gemeenschapscentrum De Meermin in Waasmunster.
Volledig scherm
De bouwsite van het nieuwe gemeenschapscentrum De Meermin in Waasmunster. © Geert De Rycke

Officiële opening De Meermin gepland op 4 september

WaasmunsterAls de coronamaatregelen het dan zal toelaten, zal het nieuwe gemeenschapscentrum De Meermin officieel openen op zaterdag 4 september 2021. Dat maakte burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V) bekend na een vraag van raadslid Kelly Van Nieulande (Open Vld).

 1. Corona-uitbraak in ’t Heuverveld eiste al 16 levens: “Dinsdag hopelijk starten met vaccineren”
  PREMIUM
  Waasmunster

  Corona-uit­braak in ’t Heuverveld eiste al 16 levens: “Dinsdag hopelijk starten met vaccineren”

  Ook nu de vaccinatie tegen corona voor de deur staat, blijven sommigen rusthuizen niet gespaard van het virus. In ’t Heuverveld in Waasmunster verloren de afgelopen weken zestien bewoners de strijd tegen Covid-19. “Een hard verdict. Toch is er licht aan het einde van de tunnel, want sinds vorige week vrijdag zijn er geen nieuwe besmettingen vastgesteld. Als alles goed gaat, kan de vaccinatie in ’t Heuverveld dinsdag starten”, zegt burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V).
 2. Voetbalclubs vastberaden om coronacrisis te overleven: “Financieel gezond zijn en spaarpotje hebben, is nu een geluk”
  PREMIUM
  Dendermonde/Lebbeke/Buggenhout/Hamme

  Voetbal­clubs vastbera­den om coronacri­sis te overleven: “Financieel gezond zijn en spaarpotje hebben, is nu een geluk”

  “Spijtig, maar volkomen terecht”. Dat vinden de clubs in regio Dendermonde over de beslissing om het amateurvoetbal dit seizoen te stoppen. Eenvoudiger maakt die beslissing het er echter niet op voor de voetbalclubs, zeker niet op financieel vlak. “Het is crisis, maar we gaan hard werken om dit te overleven”, klinkt het.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken