Minister Hilde Crevits is een oud-studiegenote van wijlen Michel Du Tré.
Volledig scherm
Minister Hilde Crevits is een oud-studiegenote van wijlen Michel Du Tré. © Geert De Rycke

Minister Hilde Crevits (CD&V) studeerde samen met Michel Du Tré: “Hij had een fantastisch gevoel voor humor”

Vlaams minister van Onderwijs en CD&V-partijboegbeeld Hilde Crevits leerde de betreurde Waasmunsterse burgemeester kennen tijdens hun gezamenlijke studies rechten aan de Gentse universiteit.

0 reacties

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Beklaagde die fietsers van de weg maaide in Waasmunster vraagt in beroep om straf onder voorwaarden
  PREMIUM
  Waasmunster

  Beklaagde die fietsers van de weg maaide in Waasmun­ster vraagt in beroep om straf onder voorwaar­den

  T.B. uit Waasmunster stond vandaag voor de correctionele rechter in Dendermonde nadat hij beroep aantekende tegen het vonnis van politierechter Peter D’Hondt. In eerste aanleg kreeg hij een jaar gevangenisstraf en drie jaar rijverbod voor een zwaar ongeval aan de koolputten in Waasmunster. “Mijn cliënt geeft alle feiten toe, maar we willen voorkomen dat heel zijn toekomst gehypoticeerd wordt”, aldus zin raadsman.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen