.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News/RV

In de ban van de jogger die hondje Dribbel neerstak: “Wat voor een mens moet je zijn om zoiets te doen?”

Wie is de jogger die Dribbel koudweg doodstak toen het nieuwsgierige dier kwispelend in zijn buurt kwam? Waasmunster is in de ban van de moord op een hondje. Baasjes hebben schrik om te wandelen met hun hond. Joggers worden gecontroleerd door de politie. Wij trokken er op pad. “Natuurlijk ben ik bang. Ik hou m’n Bobke dicht bij mij.”

46 reacties

 • Ive Missoorten

  2 jaar geleden
  En dankzij de uitgebreide sociale media en heisa is de man in kwestie al sociaal afgemaakt. Zijn privé openbaar uitgewreven. Dat ze daar ook maar eens deftig naar zoeken en de desbetreffende roepers en daders straffen. Niemand is op de hoogte van de andere kant van het verhaal. En de eigenaar van de hond was ook in fout toch? Maar daar zwijgt iedereen over... Laat het gerecht zijn werk doen en laat die man met rust... .
 • noel vandenbulcke

  2 jaar geleden
  Hopelijk wordt hij zwaar gestraft. Wie doet zoiets, wat voor een mens is dit ? Totaal gemis aan respect  tegenover mens en dieren. Ik hoop dat hij diep in zijn geldbeugel zal moeten gaan om de benadeelde partij te vergoeden en zijn boete te betalen.
 • Jean-Paul Vermeulen

  2 jaar geleden
  Ik ben al zoveel loslopende hondjes tegengekomen. Nog nooit heb ik er eentje doodgestoken, en zal dit zeker niet doen ook. Bovendien draag ik geen moordwapen bij me. Deze verboden wapendracht wijst op een of andere voorbedachtheid... De jogger is een gevaar op straat. Een flinke straf en een groot excuus aan de eigenaars maar ook aan de maatschappij algemeen. Dit was een zeer vuile streek. 
 • K. V.

  2 jaar geleden
  Nu ze weten wie hij is, waar hij werkt, bij welke loopclubs hij lid is, enz.  vraag ik me af of hij nog welkom zal zijn op zijn werk enz.  Wetenschapper bij NIBO of niet, moest die bij mij werken of lid zijn, direct aan de deur!
 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Dit is inderdaad niet goed te praten op geen enkele manier. Straffen moet je niet verwachten. Justitie is er voor de misdadigers. Zet daar een advocaat bij en het hondje krijgt de schuld. De hond mocht niet loslopen. De eigenaar gaat dus ook op het tapijt moeten komen.  Maar nu we toch bezig zijn gaan we ook een filmpjes publiceren van hondeneigenaars die hun dieren overal los laten lopen hun behoeften laten doen tegen gevels auto's alles wat maar steun geeft. 
 1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.