Het zal nog even duren voor het terug vol is, maar dat kon de pret dinsdag bij deze tropische temperaturen niet drukken.
Volledig scherm
Het zal nog even duren voor het terug vol is, maar dat kon de pret dinsdag bij deze tropische temperaturen niet drukken. © Kristof Pieters

Hartverwarmend: vandalen sneden hun zwembad kapot, weldoener geeft hen een nieuw

Uitgerekend bij deze tropische temperaturen kan een gezin uit Waasmunster toch nog waterpret beleven dankzij een gulle gift. Vandalen sneden vorige week het zwembad stuk waar de alleenstaande mama Kris Truyts lang voor gespaard had. De verdeler van de zwembaden bezorgde na het lezen van het artikel het gezin een nieuwe kuip. “En buren hebben me een handje geholpen om alles recht te zetten. De solidariteit is hartverwarmend”, getuigt Kris.

108 reacties

 • Mark Verlot

  3 jaar geleden
  Toch opvallend hevel sociale gevallen dingen hebben die ze niet nodig hebben, ik denk wel dat we het recht hebben de rekening te maken in zo'n geval, wie gaat werken betaald allemaal mee aan zo'n overbodige luxe!!
 • Gaston Foubert

  3 jaar geleden
  @LUC HUON, moest je weten hoeveel er geld lenen om op vakantie te kunnen gaan en voor de rest van 't jaar de riem aanhalen, je zou verschieten. Daar is deze investering klein bier tegen.
 • Wouter Van de Walle

  3 jaar geleden
  Leuk nieuws om te lezen, chapeau
 • LUC HUON

  3 jaar geleden
  Het zal wel aan mij liggen maar de begrippen armoede en een zwembad van 50.000l staan toch iets te ver uit mekaar.
 • Anne Claus

  3 jaar geleden
  Voor al die mensen die menen te moeten opmerken hoeveel water kost enz.... deze mama heeft héél lang haar best gedaan om haar kinderen een mooie vakantie te gunnen op haar manier, ze heeft zich dus andere dingen ontzegd. Wij moeten niet de rekening van een ander maken en het is mooi hoeveel hulp en hartverwarmende berichten komen! En die geste komt zeker niet van al die zuren mensen, blij dat er nog warmte is in onze maatschappij!