FC Zeemeermin ontving de erkenning uit handen van gouverneur Carina Van Cauter.
Volledig scherm
FC Zeemeermin ontving de erkenning uit handen van gouverneur Carina Van Cauter. © Stephanie Eeckhout

FC Zeemeermin krijgt ‘Koninklijke’ erkenning

WaasmunsterDe vereniging Voetbalclub “FC Zeemeermin” uit Waasmunster diende een dossier in om erkend te worden als Koninklijke Maatschappij, omdat zij vijftig jaar bestaat.

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Schuldenberg Waasmunster baart Open Vld zorgen: “Zilveren medaille voor hoogste schuld per inwoner”
  Waasmunster

  Schulden­berg Waasmun­ster baart Open Vld zorgen: “Zilveren medaille voor hoogste schuld per inwoner”

  Oppositiepartij Open Vld Waasmunster luidt de alarmbel over de schuldgraad van de gemeente. “Niet alleen de gigantische schuldenberg baart ons zorgen, maar ook het feit dat er weinig of geen geld overblijft voor andere beleidsdomeinen”, zegt raadslid Rik Daelman (Open Vld). Burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V) kaatst de bal terug. “Open Vld zaait onnodig angst. Als gemeente zijn we ambitieus op het juiste moment.”