Jurgen Bauwens pleit voor een vaccinatiecentrum per gemeente.
Volledig scherm
Jurgen Bauwens pleit voor een vaccinatiecentrum per gemeente. © Geert De Rycke

Burgemeester Bauwens (CD&V) pleit voor vaccinatiecentrum per gemeente

WaasmunsterAls het van burgemeester Jurgen Bauwens (CD&V) zou afhangen, kreeg elke gemeente zijn vaccinatiecentrum. “We moeten absoluut vermijden dat mensen afhaken omdat ze zich te ver moeten verplaatsen”, zegt de Waasmunsterse burgervader.

 1. Drie kinderen en grootmoeder gered uit brandende zolderkamer in Waasmunster: nog één slachtoffer kritiek
  Play
  Waasmunster

  Drie kinderen en grootmoe­der gered uit brandende zolderka­mer in Waasmun­ster: nog één slachtof­fer kritiek

  In de Neerstraat in Waasmunster zijn dinsdag in de vroege ochtend negen mensen van dezelfde familie gewond geraakt bij een hevige woningbrand. Vier van hen, een 48-jarige vrouw en drie kinderen, liepen een zware rookintoxicatie op en werden in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee kinderen en de grootmoeder zijn intussen buiten levensgevaar. Een kind van negen vecht nog voor haar leven.
 2. Van rooftopparty’s in Bangkok tot nieuwjaarsfuif ‘uNYghtEd’ in Durmestad: Lokers collectief organiseert feestjes in de hele wereld
  Lokeren/Zele

  Van rooftopparty’s in Bangkok tot nieuwjaars­fuif ‘uNYghtEd’ in Durmestad: Lokers collectief organi­seert feestjes in de hele wereld

  Feestnummers uit Lokeren en omstreken hoeven dit jaar niet op hun honger te blijven zitten als ze al fuivend het nieuwe jaar willen inzetten. Het Lokerse TW#RK IT en de Zelenaars van Droomhuis slaan de handen in elkaar met evenementenlocatie Radar voor de nieuwe fuif ‘uNYghtEd’ op 31 december. “Hopelijk gaan de feestgangers even hard uit de bol als op onze rooftopparty’s in Thailand”, zegt co-organisator Brecht Denhaerinck van TW#RK IT.