Liberale Vrouwen Waasmunster schenken cheque aan Hippofarm.
Volledig scherm
Liberale Vrouwen Waasmunster schenken cheque aan Hippofarm. © rv


Liberale Vrouwen Waasmunster schenken 400 euro aan Hippofarm

WaasmunsterDe Liberale Vrouwen van Waasmunster hebben onlangs 400 euro geschonken aan een lokaal goed doel: vzw Hippofarm. Hippofarm is een erkende sportclub in Waasmunster, die aangepast paardrijden aanbiedt voor kinderen en volwassenen met een fysieke en/of verstandelijke beperking.

 1. Buurtbewoners verenigen zich in actiecomité tegen geplande windmolen: “Als turbine er komt, is rustig in de tuin genieten verleden tijd”
  Moerzeke

  Buurtbewo­ners verenigen zich in actieco­mité tegen geplande windmolen: “Als turbine er komt, is rustig in de tuin genieten verleden tijd”

  Het bedrijf Ampère wil in de Pachtgoedstraat in Moerzeke een nieuwe windturbine plaatsen. De plannen zetten echter kwaad bloed bij de buurtbewoners, die de mastodont liever niet op deze locatie zien. “Wij zijn nooit op de hoogte gebracht van de plannen. Daarnaast zal deze windturbine vier keer hoger zijn dan onze kerk", zeggen Jan en Sander in naam van de bewoners.
 2. Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentieke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”
  PREMIUM
  Gent/Waasland

  Het Gent en Waasland van sportanker Stijn Vlaeminck, van authentie­ke kroegen tot varen op de Leie. “Ik zwerf de wereld rond, maar ik zou nergens anders willen wonen dan in Gent”

  Sportjournalist Stijn Vlaeminck groeide op in Lokeren en woont intussen al meer dan de helft van zijn leven in Gent. Waar kunnen we hem vinden als hij geen verslag uitbrengt van een wielerklassieker of de sport in het VTM Nieuws presenteert? Stijn deelt voor ons zijn favoriete horecazaken, fietsroutes, shopadressen en natuurplekjes.