Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Bestuurder van bestelwagen verliest controle op E17: twee gewonden

Waasmunster/LokerenOp de autosnelweg E17 zijn dinsdagavond twee inzittenden van een bestelwagen gewond geraakt toen het voertuig kantelde.

 1. Plannen voor vervanging overwegen door tunnel en nieuwe weg veroorzaken onrust in Lammekenswijk: “Veel nadelen aan verbonden”
  Lokeren

  Plannen voor vervanging overwegen door tunnel en nieuwe weg veroorza­ken onrust in Lammekens­wijk: “Veel nadelen aan verbonden”

  De plannen van spoorwegbeheerder Infrabel om de overwegen in de Bormtestraat en Eekstraat op te heffen en te vervangen door één tunnel en een nieuwe verbindingsweg veroorzaken onrust in de Lammekenswijk. “We bouwen het aantal overwegen stelselmatig af omdat het spoorverkeer op de lijn Antwerpen-Gent de komende jaren nog drukker zal worden”, reageert Infrabel.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.