Burgemeester van Waasmunster Jurgen Bauwens (CD&V)
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester van Waasmunster Jurgen Bauwens (CD&V) © Geert De Rycke

BELOOFD IS BELOOFD. Wanneer opent het nieuwe gemeentehuis? Wat is de toekomst van de site Hoogendonck?

waasmunsterDe bestuursperiode van uw gemeentebestuur is ruim halfweg. Tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 werden gesteld? We selecteren vijf beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er al gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Waasmunster, dat burgervader Michel Du Tré na zijn overlijden verloor aan het begin van de legislatuur. Zijn opvolger Jurgen Bauwens wil zijn erfenis verderzetten met de Meermin-site als paradepaardje.

  1. Aniek (46) geeft les in jeugdpsychiatrie en is genomineerd voor ‘Leraar van het Jaar’: “Ik ben ook hun tweede mama, begeleider en luisterend oor”
    PREMIUM
    Eeklo/Zele

    Aniek (46) geeft les in jeugdpsy­chi­a­trie en is genomi­neerd voor ‘Leraar van het Jaar’: “Ik ben ook hun tweede mama, begeleider en luisterend oor”

    Aniek Tackaert (46) is een van de vijftig topgenomineerden voor de titel van ‘Leraar van het Jaar’, die volgende week uitgereikt wordt. Ze woont in Zele, en werkt elke dag in de jeugdpsychiatrie aan het AZ Alma in Eeklo. “Kinderen die het moeilijk hebben kunnen helpen: dat is de mooiste job die er bestaat”, zegt Aniek. Dit is haar verhaal.