1. Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsroutes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM
  Waasland/Dendermonde

  Pomp de banden al maar op voor één van deze zes fietsrou­tes door het mooie landschap in het Waasland en Dendermon­de

  Met het mooie weer halen mensen weer massaal hun stalen ros van stal om de natuur te ontdekken. Ook in onze regio zijn er tal van uitgestippelde themaroutes te vinden. Onder meer vlinders, ijsvogels, het Ros Beiaard en zelfs Urbanus staan op het programma. Ontdek hieronder waar je samen met je vrienden of familie op pad kan in het Waasland en Dendermonde. Nog meer inspiratie nodig? Ga dan zeker ook hier even kijken.
 1. AC De Zaat tot 10 graden koeler dankzij innovatieve folie voor de ramen: “Fraai uitzicht op de Schelde maar in de zomer was het een bakoven”
  Temse/Zele

  AC De Zaat tot 10 graden koeler dankzij innovatie­ve folie voor de ramen: “Fraai uitzicht op de Schelde maar in de zomer was het een bakoven”

  Met de tropische temperaturen deze week zal het personeel van gemeente en politie toch nog in aangename omgeving kunnen verder werken. De grote raampartijen van het administratief complex De Zaat kregen namelijk een folie langs de binnenkant die de temperatuur met liefst 10 graden doet zakken. Het patent hiervoor is in handen van het bedrijf Umisol uit Zele.
 1. Groeiende tennisclub zette sterk in op vernieuwing: “Cafetaria sluitstuk van al onze plannen”
  Hamme

  Groeiende tennisclub zette sterk in op vernieu­wing: “Cafetaria sluitstuk van al onze plannen”

  Tennisclub ‘TC78', die zijn naam vernoemde naar het jaar van oprichting heeft afgelopen jaren heel wat investeringen gedaan om het aantal groeiende leden een aangenaam verblijf te kunnen geven. Op een half jaar tijd werd ook de cafetaria volledig onder handen genomen, met een resultaat dat gezien mag worden. “Op deze manier kunnen we de werking en het comfort voor onze leden alleen maar verbeteren", zegt voorzitter Rudi Moerman.
 1. Vaders organiseren eerste voetbaltoernooi in acht maanden tijd voor hun kinderen: “Door corona nog nooit kunnen deelnemen aan toernooi”
  Hamme

  Vaders organise­ren eerste voetbal­toer­nooi in acht maanden tijd voor hun kinderen: “Door corona nog nooit kunnen deelnemen aan toernooi”

  Joris, Tjorven en Jochen organiseren dit weekend op 12 juni voor het eerst in acht maanden een voetbaltoernooi in Hamme, voor de U7 en de U10. Omwille van de coronamaatregelen hebben hun kinderen nog nooit kunnen deelnemen aan een toernooi. “Nu de maatregelen het weer toelaten, willen we voor het einde van het seizoen toch een klein toernooi organiseren voor onze kinderen", klinkt het.