Volledig scherm
© Photo News

Wat zijn de vaststellingen na de pleidooien van Waasland-Beveren? Onze man ziet voorzitter Huyck indruk maken

VoetbalWaasland-Beveren en z’n bestuurders verweerden zich vandaag voor de vermeende matchfixing en het nalaten van de meldingsplicht. Vooral het pleidooi van voorzitter Dirk Huyck maakte grote indruk. Wat zijn de voornaamste vaststellingen?

15 reacties

 • Peter Bonacasa

  2 jaar geleden
  Christiane Van Croonenborch, neen, iemand met gezond verstand, iemand die afstand kan nemen van emoties, maar als je logica niet snapt is dat niet mijn schuld. De rekeningen die de ploegen neerleggen zijn openbaar in te zien. Verleden boekjaar 6 miljoen schuld, denk je nu echt dat dit in één jaar tijd is weggewerkt met een gemiddelde van 5000 toeschouwers en een loonlast die vergroot is?
 • Peeters Marina

  2 jaar geleden
  Welke “last” ondervinden Lokeren en Beerschot dan? Lokeren is dit seizoen sportief gezakt en Beerschot heeft sportief geen promotie kunnen afdwingen, dus moeten zij zich maar voorbereiden op 1B. Ook in het seizoen van de vermeende omkoping heeft geen enkele club sportief nadeel geleden, aangezien Kvm toen gedegradeerd is naar 1B. Beerschot, Lokeren en Tubeke proberen nu gewoon van de situatie te profiteren om hun sportieve mislukkingen goed te maken op de kap van Kvm en Beveren.
 • Christiane Van Croonenborch

  2 jaar geleden
  Peter Bonacasa is blijkbaar advocaat en blijkbaar ook een bedrijfsrevisor die de rekeningen van verscheidene clubs en bedrijven kent zoals schuldsaldo Slaap verder Peter je ziet graag wat je wil zien blijkbaar al het overige is bijzaak grt
 • Alex Janssens

  2 jaar geleden
  Is geslaagd met de grootste onderscheiding als acteur. Goeie cinema.
 • Sanne Vermeulen

  2 jaar geleden
  Hij probeert een emotioneel betoog te geven om er onderuit te komen, ik hoop niet dat de rechters daarin trappen
 1. “Als Anderlecht rode lantaarn was geweest, had de Pro League dan dezelfde beslissing genomen op 15 mei?”
  Play
  Jupiler Pro League

  “Als Anderlecht rode lantaarn was geweest, had de Pro League dan dezelfde beslissing genomen op 15 mei?”

  De zoveelste plotwending in de afloop van het voetbalseizoen 2019-2020. De Algemene Vergadering van de Pro League van 15 mei waarin beslist is dat Waasland-Beveren zakt, is gisteravond door het BAS nietig verklaard. Deze namiddag volgt een online spoedvergadering waarin besproken wordt het het nu verder moet, maar Waasland-Beveren rekent zich rijk dat zij er straks ditmaal wél zullen bijzijn en vindt niet dat zij schuldig zijn aan de chaos. “Elke club in onze situatie had toch hetzelfde gedaan?”
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"