Volledig scherm
© Photo News

Wat zijn de vaststellingen na de pleidooien van Waasland-Beveren? Onze man ziet voorzitter Huyck indruk maken

VoetbalWaasland-Beveren en z’n bestuurders verweerden zich vandaag voor de vermeende matchfixing en het nalaten van de meldingsplicht. Vooral het pleidooi van voorzitter Dirk Huyck maakte grote indruk. Wat zijn de voornaamste vaststellingen?

15 reacties

 • Peter Bonacasa

  2 jaar geleden
  Christiane Van Croonenborch, neen, iemand met gezond verstand, iemand die afstand kan nemen van emoties, maar als je logica niet snapt is dat niet mijn schuld. De rekeningen die de ploegen neerleggen zijn openbaar in te zien. Verleden boekjaar 6 miljoen schuld, denk je nu echt dat dit in één jaar tijd is weggewerkt met een gemiddelde van 5000 toeschouwers en een loonlast die vergroot is?
 • Peeters Marina

  2 jaar geleden
  Welke “last” ondervinden Lokeren en Beerschot dan? Lokeren is dit seizoen sportief gezakt en Beerschot heeft sportief geen promotie kunnen afdwingen, dus moeten zij zich maar voorbereiden op 1B. Ook in het seizoen van de vermeende omkoping heeft geen enkele club sportief nadeel geleden, aangezien Kvm toen gedegradeerd is naar 1B. Beerschot, Lokeren en Tubeke proberen nu gewoon van de situatie te profiteren om hun sportieve mislukkingen goed te maken op de kap van Kvm en Beveren.
 • Christiane Van Croonenborch

  2 jaar geleden
  Peter Bonacasa is blijkbaar advocaat en blijkbaar ook een bedrijfsrevisor die de rekeningen van verscheidene clubs en bedrijven kent zoals schuldsaldo Slaap verder Peter je ziet graag wat je wil zien blijkbaar al het overige is bijzaak grt
 • Alex Janssens

  2 jaar geleden
  Is geslaagd met de grootste onderscheiding als acteur. Goeie cinema.
 • Sanne Vermeulen

  2 jaar geleden
  Hij probeert een emotioneel betoog te geven om er onderuit te komen, ik hoop niet dat de rechters daarin trappen
 1. Bom onder competitiestart met zestien: Pro League riskeert dwangsom van 2,5 miljoen euro per match dat het Waasland-Beveren niet in 1A opneemt
  Play
  Belgisch voetbal

  Bom onder competitie­start met zestien: Pro League riskeert dwangsom van 2,5 miljoen euro per match dat het Waas­land-Beveren niet in 1A opneemt

  Een bom onder de Jupiler Pro League. De ondernemingsrechtbank van Dendermonde heeft Waasland-Beveren gelijk gegeven in de kortgedingprocedure die de club had aangespannen tegen de voetbalbond. De club moet in principe opgenomen worden in (de kalender van) 1A. Zo niet, dan wacht de Pro League een dwangsom van 2,5 miljoen euro per wedstrijd zonder Waasland-Beveren.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari