Dirk Huyck, voorzitter van Waasland-Beveren.
Volledig scherm
Dirk Huyck, voorzitter van Waasland-Beveren. © Joel Hoylaerts / Photonews

Waasland-Beveren: “Wij stappen naar de rechtbank”, OH Leuven: “Kennis gemaakt met gitzwartste kanten van het Belgisch voetbal”

Waasland-BeverenWaasland-Beveren zakt naar 1B. Dat besliste de Algemene Vergadering van de Pro League. De Belgische voetbalcompetitie wordt niet meer hervat. De huidige stand is ook de eindstand. “Dit is een flagrante schending van de reglementen en statuten”, klinkt het. Bij Beerschot en OH Leuven zitten ze met gemengde gevoelens. “Enerzijds blij dat we geen Nederlands scenario, zonder stijgers en zakkers, krijgen. Maar we hadden gehoopt dat de uitzonderlijke omstandigheden aanleiding zouden geven tot solidariteit. Helaas.”

29 reacties

 • Fabrice Braccio

  10 maanden geleden
  Dus als ik het goed begrepen heb zijn er verschillende scenario's voorgesteld en heeft dit voorste het met een overtuigende 84% gehaald. In de politiek gaat het er minder democratisch aan toe hoor.
 • Patrick Losa

  10 maanden geleden
  Ze hadden zelfs niet mogen starten met hun matchfixing verhaal Kampioen van het procederen. Hopelijk tot nooit meer
 • Steve Vandermeeren

  10 maanden geleden
  Het zou anders geweest zijn met de grote ploegen mochten ze geen Europees voetbal spelen. Geld primeert weeral. 18 in 1A en er was geen discussie.
 • Noel DE BRUYCKERE

  10 maanden geleden
  Vragen aan de UEFA om deze ploeg uit alle lijsten te schrappen als ze daarvoor procederen
 • Christiane Van Croonenborch

  10 maanden geleden
  De pro league heeft totaal geen interesse in hoe het gaat in 1B Ik vraag me af hoe voorzitters van Gent , Standard en Charleroi zich zouden voelen in de schoenen van OHL Leuven en Beerschot eerst competitie stilleggen voor veiligheid en gezondheid van spelers en begeleiding. Nu zeggen ja zoek het maar uit en als je niet kan spelen sorry dan Hypocrieten !! Eigen zakken eerst is hun motto
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari