Sander Coopman bij zijn voorstelling als speler van SK Beveren.
Volledig scherm
Sander Coopman bij zijn voorstelling als speler van SK Beveren. © Lorenzo Vicencio SK Beveren / RV

Sander Coopman timmert aan de weg terug bij Beveren: “Aan mijn knie zelf heb ik nóóit getwijfeld”

voetbal challenger pro leagueSander Coopman staat op de rand van zijn terugkeer op de Belgische velden. De aanvallende middenvelder kreeg bij SK Beveren de kans om zich te bewijzen na jaren blessureleed. Door twee kruisbandletsels aan z'n linkerknie dateren zijn laatste competitieminuten van december 2019. Hij kan niet wachten om zijn nieuwe club op het veld te bedanken voor het vertrouwen.

0 reacties

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Hoerastemming helemaal weg bij Waasland-Beveren na nederlaag tegen Lierse Kempenzonen: “Na de eerste slechte pass wordt er gefloten”
  Voetbal 1B
  2

  Hoerastem­ming helemaal weg bij Waas­land-Beveren na nederlaag tegen Lierse Kempenzo­nen: “Na de eerste slechte pass wordt er gefloten”

  Na de zes op zes tegen Virton en Westerlo leek Waasland-Beveren echt vertrokken, maar na nederlagen tegen Moeskroen en Lierse Kempenzonen staan de Leeuwen opnieuw met de voeten op de grond. Ook de fans gingen aan het morren en riepen om het ontslag van coach Marc Schneider. Leonardo Bertone miste enkele kansen en slaat mea culpa, maar geeft aan dat de spelers en fans elkaar nodig hebben.
 3. Jean-Marie Pfaff eert overleden Luksa Poklepovic, zijn voorganger bij SK Beveren: “Hij leerde mij zweven”
  voetbal

  Jean-Ma­rie Pfaff eert overleden Luksa Poklepovic, zijn voorganger bij SK Beveren: “Hij leerde mij zweven”

  Oudere supporters van SK Beveren zullen zich ongetwijfeld Luksa Poklepovic nog herinneren, de sobere Joegoslavische doelman die eind jaren ‘60 gedurende vijf seizoenen op de Freethiel vertoefde. Poklepovic overleed vorige week in zijn thuisland, na een kort ziekbed. Hij werd 77. Een icoon van SK Beveren werd Poklepovic dan wel niet, maar toch mag de charismatische keeper een apart plaatsje opeisen in de geel-blauwe geschiedenis. Hij effende het pad voor de doorbraak onder de lat van Jean-Marie Pfaff. De 64-voudige Rode Duivel reageert emotioneel op het overlijden van zijn voorganger: “Luksa was geen concurrent, hij was een mentor en een vriend.”
 1. Lierse Kempenzonen - Waasland-Beveren werd hervat, ondanks gewonde supporters: “We werden verplicht om voort te spelen”
  Voetbal 1B

  Lierse Kempenzo­nen - Waas­land-Beveren werd hervat, ondanks gewonde supporters: “We werden verplicht om voort te spelen”

  De wedstrijd tussen Lierse Kempenzonen en Waasland-Beveren werd ontsierd door supportersgeweld. Vanuit het vak van Lierse Kempenzonen werden er projectielen, voetzoekers en vuurpijlen richting het veld én het bezoekersvak geslingerd. Waasland-Beveren-CEO Antoine Gobin vindt het onverantwoord dat de partij na het oponthoud hervat werd. Hij geeft aan dat de veiligheid prioritair had moeten zijn.