Michael Krmencik viert één van zijn drie doelpunten.
Volledig scherm
Michael Krmencik viert één van zijn drie doelpunten. © Photo News

OEFENMATCHEN. Club klopt Luxemburgers dankzij hattrick Krmencik - W.-Beveren verliest van Knokke en ziet doelman Pirard uitvallen

W.-BeverenClub Brugge heeft dinsdag zijn laatste oefenwedstrijd tegen het Luxemburgse Union Titus Pétange met 3-0 gewonnen. De landskampioen speelde met een mix van vaste waarden en reservespelers, Michael Krmencik maakte voor rust een loepzuivere hattrick.

  1. Vier maanden watertrappelen, of hoe Waasland-Beveren nog altijd uitzicht heeft op een plek in 1A: een overzicht
    Waasland-Beveren

    Vier maanden watertrap­pe­len, of hoe Waas­land-Beveren nog altijd uitzicht heeft op een plek in 1A: een overzicht

    Kent u dat gevoel van watertrappelen? Water aan de lippen, water in de mond en uiteindelijk helemaal kopje onder. Het verhaal van Waasland-Beveren is er ook eentje van watertrappelen. Net wanneer iedereen dacht dat we de deur van het seizoen 2019-2020 achter ons konden dichttrekken en Waasland-Beveren kopje onder zou gaan naar het diepe bad van 1B, gooit het BAS een reddingsboei. Het BAS gaf Waasland-Beveren gisteren gelijk en trok de club aan de haren toch nog eens boven water. Trekken de Waaslanders zichzelf op kant, of tuimelen ze voor een laatste keer het water in? Een overzicht van de calvarietocht die de Waaslanders ondertussen al vier maanden voeren.