Hayen.
Volledig scherm
Hayen. © JBE en PN

Nieuwe coach Hayen: “Alles aan doen om Waasland-Beveren in positief daglicht te zetten”, en net dan valt het licht uit

Waasland-BeverenNicky Hayen (39) is de nieuwe coach van Waasland-Beveren. Hij ondertekende op de Freethiel een contract van onbepaalde duur. “Ik zal er alles aan doen om de club in een positief daglicht te stellen”, waren de eerste woorden van de Limburger tijdens de voorstelling. Toeval of niet: net dan viel het licht uit in de perszaal, zo is te zien in onderstaande video.

2 reacties

 • Jack Hoeben

  1 jaar geleden
  Anderhalve T1 per jaar!Succes ermee
 • Guido Winderix

  1 jaar geleden
  De voorzitter heeft een goed gevoel bij deze trainer. Dat zal hij vermoedelijk wel bij alle voorgaande trainers gehad hebben. Aangezien ze bijna allemaal snel ontslagen werden , vraag ik me af of die man wel iets van voetbal kent.
 1. Koïta plaatste de gelijkmaker rond de opmerkelijke Truiense muur: “Die hadden te veel naar Messi gekeken”

  Koïta plaatste de gelijkma­ker rond de opmerkelij­ke Truiense muur: “Die hadden te veel naar Messi gekeken”

  Aboubakary Koïta was zaterdagavond de held bij Waasland-Beveren. Hij plaatste een vrije trap buiten het bereik van Daniel Schmidt - al had die wel een betere reactie in huis kunnen hebben - en zorgde zo voor een punt. Voor de aimabele flankspeler was het nog maar het tweede doelpunt van het seizoen, na een treffer in de overwinning op de openingsspeeldag tegen Kortrijk.
 2. Heltne Nilsen (Waasland-Beveren) toont zich meteen: “Het is mijn job om het team in balans te houden”
  voetbal 1A

  Heltne Nilsen (Waas­land-Beveren) toont zich meteen: “Het is mijn job om het team in balans te houden”

  Waasland-Beveren zag woensdagavond z’n recordtransfer voor het eerst de negentig minuten volmaken. Sivert Heltne Nilsen deed het uitstekend en was wat ons betreft de man van de match. In zijn allereerste interview gaf hij aan dat hij gepokt en gemazeld was in de strijd om de degradatie, tegen KAS Eupen bewees hij dat op het veld. Het leverde eindelijk nog eens drie punten voor de Leeuwen én een nieuwe babbel met de 29-jarige Noor op.