Nu er weer publiek op Freethiel mag komen hoopt Nicky Hayen een gedreven team te zien tegen Anderlecht vanavond: "Gelukkig waren er geen positieve coronatests bij ons."
Volledig scherm
Nu er weer publiek op Freethiel mag komen hoopt Nicky Hayen een gedreven team te zien tegen Anderlecht vanavond: "Gelukkig waren er geen positieve coronatests bij ons." © BELGA

Nicky Hayen (W.-Beveren) ziet nodige versterking stilaan binnendruppelen: “Nog op drie posities mag er wat bij”

Minder dan een week nadat de overname door de Amerikanen van Bolt Football Holdings een feit werd, hebben de nieuwe bewindvoerders al enkele van de door coach Hayen gevraagde versterkingen laten aanrukken op Freethiel. Twee inkomende transfers zijn afgerond, twee andere wachten nog op de finale handtekening. “Maar voor drie posities mag er nog  eventueel wat bij”, zet de coach toch nog wat lichte druk. Vanavond tegen Anderlecht moet hij het nog grotendeels met de bestaande kern zien te rooien.

  1. “Als Anderlecht rode lantaarn was geweest, had de Pro League dan dezelfde beslissing genomen op 15 mei?”
    Play
    Jupiler Pro League

    “Als Anderlecht rode lantaarn was geweest, had de Pro League dan dezelfde beslissing genomen op 15 mei?”

    De zoveelste plotwending in de afloop van het voetbalseizoen 2019-2020. De Algemene Vergadering van de Pro League van 15 mei waarin beslist is dat Waasland-Beveren zakt, is gisteravond door het BAS nietig verklaard. Deze namiddag volgt een online spoedvergadering waarin besproken wordt het het nu verder moet, maar Waasland-Beveren rekent zich rijk dat zij er straks ditmaal wél zullen bijzijn en vindt niet dat zij schuldig zijn aan de chaos. “Elke club in onze situatie had toch hetzelfde gedaan?”