Dirk Huyck.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Huyck. © Photo News

Na maandenlange strijd heeft Waasland-Beveren-preses Huyck zijn slag thuisgehaald: “Hebben tegen veel hogere machten gevochten”

Jupiler Pro League‘Glory Days’ op de Freethiel. Waasland-Beveren heeft zijn slag thuisgehaald en blijft in eerste klasse voetballen. Zij mogen coronaproof ­vieren – champagne. Een gesprek met voor­zitter Dirk Huyck.

10 reacties

 • Nick Saenen

  7 maanden geleden
  Leugens verkopen in eigen belang, daar is de heer Huyck een groot meneer in..
 • Etienne Helsen

  7 maanden geleden
  Foei foei SK Waasland Beveren. Als alle ploegen doen zoals jullie moet er geen kompetitie meer zijn.Dus geen voetbal meer alleen groene tafels. Het was onmogelijk om niet te degraderen dit seizoen. Laten wij hopen dat later gerechtigheid geschied en dat volgend jaar of zeker het jaar nadien zo een onfaire ploeg als Waasland Beveren degradeert.
 • Carl Peeters

  7 maanden geleden
  Dit is het zegevieren van het onrecht. Zij waren de zwakste en worden nu beloond. Jullie moesten zich schamen.
 • Hugo Van Geel

  7 maanden geleden
  Begin al maar excuses te zoeken tegen het einde van de competitie want het zal van hetzelfde zijn. Slechtste ploeg van 1e klasse
 • Danny De Ruelle

  7 maanden geleden
  @Michael Schneider, als je de slechtste bent zak je, dus die 4 vorige jaren was er altijd nog 1 ploeg slechter, ook WB of Cercle of Oostende kunnen beter voetballen maar dan staan ze op het einde van het seizoen ook met 10 milj. schuld of meer, als de voetbalbond eerlijk is dan delen ze alleen licenties uit aan ploegen waar de rekening positief is dan kan de competitie eerlijk verlopen en tijdens het seizoen koop je ook geen spelers weg bij andere ploegen dat is de echte solidariteit in voetbal
 1. Kapitein Wuytens leidt Waasland-Beveren naar ultrabelangrijk duel tegen Cercle: “Mag niet in ons hoofd kruipen, dat werkt averechts”
  voetbal 1A

  Kapitein Wuytens leidt Waas­land-Beveren naar ultrabe­lang­rijk duel tegen Cercle: “Mag niet in ons hoofd kruipen, dat werkt averechts”

  Waasland-Beveren staat voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De Waaslanders moeten op bezoek bij Cercle Brugge, de enige rechtstreekse concurrent in de degradatiestrijd die ze nog op het veld zullen ontmoeten. Cercle won afgelopen weekend zelf van Moeskroen. Het is meer dan ooit van moeten voor Waasland-Beveren, beseft ook kapitein Dries Wuytens (29).
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus